Bekkenfysiotherapie Weert

Bekkenfysiotherapie De Basis Weert

De Basis Weert: vele specialismes onder één dak

Naast bekkenfysiotherapie bieden we in het Gezondheidscentrum Molenakker in Weert (Midden-Limburg) een combinatie van specialismes aan. Zo kun je bij ons ook terecht voor algemene fysiotherapiehaptotherapiesportfysiotherapie, oedeemtherapie, seksuele hulpverlening, een revalidatietraject of enneagram consult. We werken daarnaast ook veel samen met onze partners, waaronder een voedingscoach, ergotherapeut, coach en logopedist. Het ruime aanbod aan mentale en fysieke begeleiding maakt de Basis uniek en zorgt ervoor dat we altijd Optimale Zorg op maat kunnen bieden.

Ben je op zoek naar bekkenfysiotherapie in Weert? De gespecialiseerde bekkenfysiotherapeuten van de Basis helpen je met liefde! Heb je last van pijn of andere klachten in je buik, bekken of lage rug, neem dan contact met ons op. Samen onderzoeken we wat de oorzaak van het ongemak is en doen we er alles aan om tot blijvende verlichting te komen.

Welke klachten behandelt de bekkenfysiotherapeut?

Heb je een klacht zoals hier beschreven, dan kan je bekkenfysiotherapeut je helpen:

  • Ongewild verlies van urine en/ of ontlasting 
  • Niet te onderdrukken aandrang om te plassen en/ of te ontlasten, veel te vaak plassen of moeizaam kwijt kunnen van ontlasting
  • Verzakkingen van blaas, baarmoeder of darmen
  • Pijnklachten in de onderbuik, rond de anus of de geslachtsdelen
  • Seksuele problematiek, gerelateerd aan functiestoornissen van de bekkenbodem
  • Voor en na operaties in de onderbuik (gynaecologische, urologische en colorectale operaties (deze laatste hebben betrekking op de dikke- en/of endeldarm)
  • Bekkenpijn en lage rugklachten in de periode rond zwangerschap en bevalling, bekkenpijn en lage rugklachten door andere oorzaken dan zwangerschap of bevalling
  • Klachten in het bekkengebied na seksueel trauma

Voor een bezoek aan de bekkenfysiotherapeut heb je geen verwijzing van huisarts of specialist nodig.

Scroll to Top