Algemene fysiotherapie Weert

Fysiotherapie Weert - De Basis

De Basis Weert: vele specialismes onder één dak

Naast algemene fysiotherapie bieden we in het Gezondheidscentrum Molenakker in Weert (Midden-Limburg) een combinatie van specialismes aan. Zo kun je bij ons ook terecht voor haptotherapie, bekkenfysiotherapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, seksuele hulpverlening, een revalidatietraject of enneagram consult. We werken daarnaast ook veel samen met onze partners, waaronder een voedingscoach, ergotherapeut, coach en logopedist. Het ruime aanbod aan mentale en fysieke begeleiding maakt de Basis uniek en zorgt ervoor dat we altijd Optimale Zorg op maat kunnen bieden.

Ben je op zoek naar fysiotherapie in Weert? Bij de Basis helpen we je graag weer op de been! Heb je last van pijn of andere klachten bij het bewegen, neem dan contact met ons op. Samen onderzoeken we wat de oorzaak van het ongemak is en doen we er alles aan om tot blijvende verlichting te komen.

Wat verstaan we onder fysiotherapie?

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten die te maken hebben met het bewegen. De fysiotherapeut is specialist in bewegen. Wij onderzoeken de mogelijke oorzaken van je klachten en brengen de gevolgen daarvan voor het dagelijks functioneren in kaart. Behandeling is noodzakelijk als normaal herstel van de klachten uitblijft. Als fysiotherapeut helpen wij bij de bevordering van je gezondheid, bij het voorkomen van klachten en bij het genezingsproces.
Scroll to Top