Sportfysiotherapie Weert

Sportfysiotherapie Weert - De Basis

De Basis Weert: vele specialismes onder één dak

Naast sportfysiotherapie bieden we in het Gezondheidscentrum Molenakker in Weert (Midden-Limburg) een combinatie van specialismes aan. Zo kun je bij ons ook terecht voor algemene fysiotherapie, haptotherapiebekkenfysiotherapie, oedeemtherapie of dry needling. We werken daarnaast ook veel samen met onze partners, waaronder een voedingscoach, ergotherapeut, coach en logopedist. Het ruime aanbod aan mentale en fysieke begeleiding maakt de Basis uniek en zorgt ervoor dat we altijd Optimale Zorg op maat kunnen bieden.

Ben je op zoek naar sportfysiotherapie in Weert? Bij de Basis helpen we je graag weer op de been! Heb je last van blessures of klachten die je belemmeren bij het sporten en bewegen, neem dan contact met ons op. Samen onderzoeken we wat de oorzaak van het ongemak is en doen we er alles aan om tot blijvende verlichting te komen.

Wat is sportfysiotherapie?

Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie.

De sportfysiotherapeut richt zich op preventie, voorlichting en behandeling van sportblessures bij recreatieve- en topsporters van alle leeftijden. Onze sportfysiotherapeut is in staat om je stapsgewijs te begeleiden tijdens je revalidatie en training, en de therapie af te stemmen op je niveau en persoonlijke (sport)doelen.

Het aanpassen van de behandeling op de persoonlijke doelen van mensen wordt door de sportfysiotherapeut ook gebruikt bij de niet-sportspecifieke klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.

Download de folder sportfysiotherapie >

Scroll naar boven