Burn-out preventie

De Basis burn-out preventie

De Basis Weert: vele specialismes onder één dak

Bij De Basis in Weert (Midden-Limburg) bieden we een combinatie van specialismen aan. Je kunt bij ons onder andere terecht voor algemene fysiotherapie, haptotherapie, bekkenfysiotherapie, sportfysiotherapie, een revalidatietraject of enneagram consult. We werken veel samen met onze partners, waaronder een voedingscoach, ergotherapeut, coach en logopedist. Het ruime aanbod aan mentale en fysieke begeleiding voor zowel particulieren als bedrijven maakt de Basis uniek en zorgt ervoor dat we altijd Optimale Zorg op maat kunnen bieden.

Wist je dat je als werkgever een werknemer met een burn-out gemiddeld 9 maanden kwijt bent? Vanzelfsprekend wil je het niet zover laten komen. Maar hoe herken je de symptomen en voorkom je dat werknemers langdurig uitvallen? Wil je hier meer over weten, neem dan eens contact met ons op. Bij De Basis verzorgen we complete burn-out preventie programma’s voor werkgevers én werknemers:

De Basis burn-out preventie

Wat kun je als werkgever doen om een burn-out bij werknemers te voorkomen? Burn-out preventie gaat verder dan alleen het wegnemen van werkdruk. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom iemand teveel stress ervaart of tijdelijk niet lekker in zijn of haar vel zit. Het eerste en belangrijkste is dat je het gesprek aangaat. Alleen met hulp op maat kan voorkomen worden dat iemand voor langere tijd uitvalt. Je hoeft dit als werkgever niet alleen op te pakken. Bij de Basis hebben we namelijk alles in huis om je werknemers zowel fysiek als mentaal gezond te houden. Met de inzet van ons volledige team helpen we jou bij het opstellen van een concreet burn-out preventie plan op maat. Onderdelen van dit plan zijn onder andere beweging, voeding en mentale coaching. Door nu te beginnen met burn-out preventie (ook als je werknemers nog goed functioneren!) voorkom je veel ellende op de lange termijn. 

Wij gaan voor Optimale Zorg. Doe je met ons mee?

Scroll naar boven